12. juli 2012

Hvem elsker ikke pålægschokolade...

Der er pålægschokolade og så er der pålægschokolade.... Jeg, og resten af familien her, er fuldstændigt vilde med Løgismose´s økologiske mørke!!! Det er lækker pålægsschokolade - den ultimative pålægsschokolade... (Og den kan købes i Netto til ca. 23 kr for en pakke)

Og hjem kommer husbonden så med en anden pålægsscokolade, Princip fra føtex, der kalder sig selv "valgt med omhu" og med "en intens smag". Hmmm, kan det nu også passe?... Kan nogen anden gøre Løgismose rangen stridig som "den ultimative"??? 

Vi må lave en prøvesmagning!


Stykkerne er meget forskellige; Princip-stykket (P) vejer 3g, Løgismose-stykket (L) det dobbelte, P er mat i sin farve, L er blankt at se på.
Og smagen...
når du får P i munden virker det meget blødt og har snerten af en vis bitterhed, herefter udtørrer det munden næsten totalt. Chokoladesmagen er tilstede men der er absolut ingen fornemmelse af hverken frugtsyre eller andre smagskomponenter der ku' gøre smagsoplevelsen interessant. Den bitre og udtørrende fornemmelse holder sig meget lang tid på tungen.

.... og så er det vist nødvendigt at skylle med en kop varm te ☺

når du får L i munden mærker du straks det gode schokoladeknæk.. og en dejlig sødme og frugtig fornemmelse breder sig i munden. Smagen fylder meget og er lækker. Den bliver ikke så længe i munden som ved P, men ligger i hele munden i stedet for kun på tungen.Konklusion: Princip kommer ikke i nærheden af noget der ligner kvalitetsschokoladepålæg! Løgismose beholder sin absolutte 1.plads!

Dette understreger også det vigtige faktum at man ikke skal lade sig forlede af kakaoprocenten på chokolade! God chokolade har intet med høj kakaoprocent at gøre, men er resultatet af ordentlige råvarer, fremstillingsproces og balance mellem ingredienserne!!!

♥ Smag selv ♥


Mere om Løgismose her1 kommentar:

  1. Well det er vist smag og behag ... der er jo dobbelt så meget (billigt) sukker i din yndlings-Løgismøse som i princip-produktet. Personligt foretrækker jeg voksenchokolade med et minimum af sukker og et maksimum af kakao..

    SvarSlet

Kommentarer er altid velkomne!